In onze winkel is het gehele bestelproces beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding. De communicatie tussen u en ons is onbereikbaar voor andere partijen. Uw persoonlijke gegevens zijn zo beschermd. U kunt onze beveiligde verbinding eenvoudig controleren door naar de adresbalk van je browser te kijken. Daar staat https en niet http. De 's' staat voor secure (veilig).

Betaaloptie 1: Eenvoudig betalen via iDeal

iDeal is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunt betalen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren, dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Wanneer u vanuit onze winkel naar uw bank gaat, gebeurt dit weer via een beveiligde omgeving. Meer informatie over iDeal kunt u vinden op de informatiesite www.ideal.nl

Betaaloptie 2: Contant of met pin

Wanneer u de bestelling komt afhalen bij ons in de winkel, dan is deze contact of per pin af te rekenen.

Veel van onze producten zijn vers en worden met zorg handmatig klaargemaakt. Dit kan betekenen dat het boeket in de winkel soms iets kan afwijken met het boeket dat in onze online winkel wordt getoond. Het verschil zal echter minimaal zijn.